Billeder som divX film Billeder andre

 

 

København fik lørdag aften/nat det værste skybrud de sidste 20 år og alt stod under vand Næste morgen, da vi kom var var stativet vi hængte cykelposen på væk. Det viste sig at alt var blæst omkuld i løbet af natten, så poserne blev nu lagt ud på jorden i rækkefølge i stedet for ophængt i et stativ.

Starten går og jeg starter ud i 2. række, med det resultat at jeg bliver svømmet over flere gange, det er ok jeg skal bare under 10:49:00 så det må koste lidt undervejs ;-)

Svømningen gik over alt forventning 01:15:33 og skiftet i T1 var også ok 5:41.

Cyklingen var planlagt til en gennemsnitsydelse på 220 watt (wattmåler SRM i kranken). Jeg starter ud mens det stadig småregner, og helt fra starten af står der folk og skifter slanger/lukkede ringe. Efter 30 km. rammers jeg selv af en punktering og må af og skifte den lukkede ring. Jeg bruger Tufo Extreme Tape, og det limer rigtig godt, så jeg skal virkelig tage ved for at få ringen af. Jeg krænger en ny ring på, uden nyt tape - må bare køre lidt roligere i sving. Da jeg skal pumpe svigter min co2 pumpe og co2'n går til spilde. Heldigvis stod vi 3 på en række og skiftede ringe, så jeg kunne låne en pumpe af sidemanden. Jeg fik pumpet op og var kørende igen.

Da jeg har kørt 30 km. mere punkterer jeg for 2. gang og nu er jeg gal. Flår ringen af, ny på og med stort besvær med min møj co2 pumpe får jeg fyldt ringen. Så er jeg afsted igen og nu kører jeg 230 watt + for at indhente lidt af det tabte. Det er heldigvis holdt op med at regne nu og vejene er ved at være rimelig tørre. Jeg har 120 km. igen og krydser fingre for ikke at punktere mere.

De sidste 40 - 50 km. kan jeg ikke holde mine watt mere benene er kørt færdige - ikke nogen god start til et marathon! Jeg kommer dog ind med et gennemsnit på 223 watt, men det har kostet dyrt i kræfter. Jeg kørte på 05:21:06, hvilket jeg er meget tilfreds med, punkteringerne taget i betragtning.

Skift i T2 går super 2:45 og jeg er igang med løbet.

Benene er færdige og jeg indstiller mig på en lang hård tur. Som altid er jeg nødt til på det lille hus, og det koster også 5 minutter, så jeg kan efterhånden godt se at mit mål om at nå ind på 10:49:00 ikke er realistisk mere. Der er bare ikke mere tilbage i benene, jeg er nede at gå ved mindste stigning dvs. selv ved de små broer og i alle depoter går jeg også.

Jeg får dog gået/løbet på 04:19:19 og havner på en samlet sluttid der hedder 11:04:42. Det må gøres bedre næste år ;-)